Weekly classes Spring 2019 update!

The following will be in Swedish since it’s regarding our weekly classes in Stockholm, but in short there are only a few spots left at 2 of our classes: DANCEHALL beg/inter and DHQ advance.
- - -
Vi ber så hemskt mycket om ursäkt
att vi inte har postat länken här på hemsidan tidigare! Vi skickade ut den till de elever som gick förra terminen först, vilket ledde till att 30+ klasserna nu fulla. Vi postade länken här den 29 januari och nu är även dancehall nyb/forts full.

Det finns fortfarande platser kvar på DANCEHALL mellan/avanc + DHQ mellan/avanc på tisdagar!
ANMÄL DIG SENAST MÅN 3 JANUARI
via denna —> LÄNK!

Om du var intresserad av 30+ klasserna på torsdagar eller nybörjare/forts på tisdagar så kan du gå in och anmäla dig på länken men hamnar då på väntelistan. Vi kontaktar då dig om en plats blir ledig under terminen.

För övrigt så vet vi att trycket är högt och vi har stor efterfrågan på fler klasser. Än så länge har vi inte tillgång till fler tider i lokalen men vi jobbar på det. Har ni tips om andra lokaler så är ni alltid välkoman att hojta. Tack för visad förståelse!

Hälsningar Jojo & Jacqie